JDQ LogiQ

Voor veel organisaties is logistiek en (internationaal) transport – op zijn zachtst gezegd – een hele uitdaging. Luchtvracht, containerschepen, gekoelde vrachtwagens, douaneformaliteiten, op- en overslag: allemaal stukjes van een gecompliceerde logistieke puzzel.

JDQ LogiQ kan die puzzel voor u oplossen.

JDQ LogiQ is een jong bedrijf, maar wel één met een schat aan ervaring in de logistieke dienstverlening. Ons team bestaat uit mensen die al ruim 25 jaar actief zijn in de transportwereld. Wij weten als geen ander hoe complex en vaak onlogisch logistieke vraagstukken in elkaar steken. Wij gaan de uitdaging graag aan om voor uw puzzel een creatieve en vooral kostenefficiënte oplossing te vinden. Onze expertise beslaat het hele gebied van transport, warehousing, douane, het laden en lossen van containers en trailers, order picking en distributie, voorraadbeheer voor klanten, containerplanning en regulier transport. En meer! Niet voor niets is ons motto “Logiq solutions for logistic requirements”.

Zoekt u een oplossing voor uw logistieke vraagstuk? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen wij u meer over onze service.