Service en persoonlijke aandacht

Een logistiek proces bestaat voor het overgrote deel uit asfalt, rails, diesel, kerosine, kilometers maken en de meest efficiënte route van A naar B vinden. Maar datzelfde proces vraagt ook om samenwerking, van mens tot mens. Tussen klant en leverancier, tussen collega’s, met partners. Daar zijn wij, zo durven we te stellen, bijzonder goed in.

Persoonlijke oplossing voor uw logistieke vraagstuk

JDQ LogiQ hecht aan persoonlijke aandacht. Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant, die wij op de hoogte houden van onze werkzaamheden. U kunt rekenen op onze persoonlijke service en aandacht. Van mens tot mens, met één gezamenlijk doel: uw logistieke vraagstuk tot in de puntjes oplossen.

Samen werken aan logistiek

Deze visie geldt ook voor alle mensen die bij ons werken en de partnerbedrijven waarmee wij zakendoen. Samenwerken is immers mensenwerk. JDQ LogiQ is erin geslaagd een team bij elkaar te brengen, dat met elkaar staat voor ons motto: “Logiq solutions for logistic requirements”.

Duurzame relaties

Onze diensten bestrijken de hele wereld. Niet alleen in letterlijke zin, maar ook in figuurlijke. Verzekeringen, automatisering, beveiliging, operationele software… Er komt heel wat kijken bij een compleet logistiek proces voor klanten die – terecht – hoge verwachtingen van ons hebben.

JDQ LogiQ gaat ook met partners en samenwerkende bedrijven persoonlijke en langdurige relaties aan. Wij werken vanuit een vertrouwensbasis en wederzijdse inzet. Dat werkt!