Transport

Transport naar elke locatie

Bij transport is de eerste vraag natuurlijk: wat gaat u versturen? Moet uw zending gekoeld of gevroren zijn, of gaat het om kwetsbare producten? Vraag twee is dan: waar vertrekt de zending en waar moet die naartoe, binnen welke tijd? Dat zijn de eerste stappen naar een efficiënt logistiek plan om de beste transportmiddelen te vinden voor uw transport.

Transportmiddelen

JDQ LogiQ biedt u het hele scala: containervervoer over weg en rails, door de lucht of over het water. Gekoeld, gevroren, grote zendingen en kleine, breekbare goederen of onverwoestbare. Uw transport, onze oplossing.

Helderheid in vervoer

Onze service begint allereerst met het maken van heldere afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij houden u gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang. En heeft u tussentijds een vraag? Dan is het goed te weten dat wij uitstekend bereikbaar zijn.

Containerplanning en regulier transport

Onderdeel van transport is ook de containerplanning. Daarin werken wij samen met betrouwbare partners, waarmee wij al jaren zakendoen. Daarnaast besteden wij regulier transport uit aan diverse partijen, die wij uiteraard eerst grondig gescreend hebben. Alle partners waarmee JDQ LogiQ samenwerkt, voldoen aan de hoge eisen die wij stellen aan kwaliteit en service.

Samen maken wij ons motto waar: “Logiq solutions for logistic requirements”. Meer weten? Mail of bel ons op 085 – 04 34 700.